Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Vergelijk het aanbod op koper, coax en glas

De aanbieders op koper, coax en glasvezel op een rij. Dit wordt de keus voor Montfoort.

Er is in Montfoort voor een totaalpakket bestaande uit internet, tv en bellen een keus uit 3 soorten aanbieders. Diensten via het koperen KPN netwerk, dit zijn KPN zelf en de vergelijkbare diensten van providers die ook het KPN netwerk gebruiken zoals Solcon en XS4All. Daarnaast is het huidige aanbod van Ziggo beschikbaar via het coax netwerk. En nu is het mogelijk om diensten via glasvezel te gaan gebruiken.

In dit prijsvergelijkende overzicht gaan we uit van een provider per type netwerk. Wanneer glas bij 40% afname door heel Montfoort wordt aangelegd zijn diensten op glasvezel voor iedereen in de gemeente beschikbaar. De complete diensten op koper van het KPN netwerk en coax van Ziggo zijn overigens nu en ook straks niet beschikbaar voor iedereen in de gemeente Montfoort. Zo is simpelweg het coax netwerk niet in de hele gemeente aangelegd en zijn de diensten op het KPN koperen netwerk zeer afhankelijk van de afstand tussen de aansluiting en de (wijk)centrale. Dus per adres kunnen de mogelijkheden verschillend zijn.

Wie nu via de bestaande netwerken geen fatsoenlijke oplossing kan krijgen heeft nu eindelijk de mogelijkheid om met het glasnetwerk ook de voordelen van snel internet en HD tv te mogen ervaren. In dit overzicht is duidelijk dat de nieuwe diensten over glasvezel niet perse goedkoper zijn. Maar het is ook niet allemaal exact met elkaar te vergelijken. Met glasvezel heeft u in ieder geval de hoogst mogelijke snelheid internet in combinatie met stabiliteit en beeldkwaliteit die op de koperen verbindingen niet haalbaar zijn.. 

Het glasvezelnetwerk biedt andere providers de mogelijkheid om in de toekomst nieuwe diensten te bieden. Door de marktwerking zal er een veel breder aanbod komen met meer verschil in prijzen. En dat is voor ons allemaal goed! Maar als we nu niet met elkaar kiezen voor glas, dan zal het nog lang duren voordat er in de gemeente Montfoort een glasvezelnetwerk beschikbaar komt. 

Sluit HIER direct een abonnement af en ga voor glasvezel! Het formulier is voor consumenten en ondernemers. En als u nog meer overtuiging nodig heeft kunt u natuurlijk met ons contact opnemen! Wij helpen u graag!

cable

glasvergelijk