Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

SHARP - Multifunctionele printers - LED presentatie schermen

Sharp levert niet alleen Multifunctionele Printers (MFP) maar ook LED presentatieschermen

Als reseller van Sharp leveren we niet alleen Multifunctionele Printers (MFP) maar ook LED presentatie schermen.

De Document Solutions van Sharp

Krachtige oplossingen die zorgen voor snellere, efficiëntere werkwijzen. Het huidige assortiment van Sharp gaat van ruimtebesparende kopieerapparaten tot uitzonderlijke veelzijdige, snelle en multifunctionele zwart/wit- en kleurensystemen. Een optimale kwaliteit van de eerste tot de laatste pagina.

  • Printen op kantoor: Sharp biedt hiervoor gebruiksvriendelijke multifunctionele printers aan voor een hogere productiviteit en soepelere workflow
  • Productieprintsystemen: snelle kleuren- en zwart-wit multifunctionele printers ideaal geschikt voor Centrale Reproafdelingen, intern printen en productieomgevingen op instapniveau. Betrouwbaar, duurzaam en energie-efficiënt met grote printcapaciteit met een uitgebreide keuze aan afwerkingsopties.

    Sharp 1 Sharp

Ook op het gebied van Visual Solutions is Sharp breed

  • Interactieve display-oplossingen zorgen voor een eenvoudige manier om samen te werken, te communiceren en gegevens uit te wisselen. Gebruiksvriendelijke en uiterst snelle touch-presentatieschermen. De software applicaties kunnen naadloos geïntegreerd worden met bestaande software en hardware.  Touch Display Link maakt veelzijdige draadloze communicatie en samenwerking met smartphone en andere mobiele apparaten, ook met locaties op afstand mogelijk.
  • Professionele displays voor 24/7 gebruik, verticale en horizontale installatie, heldere displays met hoge resolutie voor optimaal effect onder alle omstandigheden en op alle locaties.

                                           

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken