Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Cloud camera

Veilig toezicht via internet. Snel, simpel en effectief.

Veilig toezicht via internet. Snel, simpel en effectief. Draads BV is nu dealer en leverancier van een camera cloud oplossing. CloudCamera laat u gemakkelijk en veilig de beelden online opslaan. Bekijk de live of opgenomen beelden waar en wanneer u maar wilt. Ervaar het en vertrouw op de CloudCamera.

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken