Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

VoIP scholen campagne van start!

Vandaag is Draads gestart met onze scholen VoIP campagne in de regio Utrecht.

Vandaag is Draads gestart met onze scholen VoIP campagne in de regio Utrecht. We bieden samen met gnTel de FlexPBX oplossing, een geavanceerde cloud-telefooncentrale voor een vaste prijs per maand. Deze oplossing is natuurlijk niet alleen voor scholen maar ook zeer geschikt voor het MKB. Veel functionaliteit en kostenbesparend. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bijlagen

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken