Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Nieuwe dienst FlexZZP

Een ZZP-er is vaak onderweg en kan altijd bereikbaar zijn op zijn 06-nummer. Draads lanceert FlexZZ


Een ZZP-er is vaak onderweg en kan of wil niet altijd bereikbaar zijn op zijn 06-nummer. Toch wil een ZZP-er op een professionele manier telefonisch bereikbaar zijn voor zijn klanten. Hiervoor hebben wij nu de dienst FlexZZP. FlexZPP is professioneel bereikbaar zijn op een vast telefoonnummer.

Met FlexZZP krijgt een ZZP-er de beschikking over een vast telefoonnummer met een welkomsttekst voor de beller. Er kan zelf worden ingesteld wanneer het vaste nummer doorgeschakeld moet worden naar een 06-nummer. Komt het even niet uit dan, dan kan online of via de smartphone ingesteld worden dat de beller doorgeschakeld moet worden naar de voicemail of een ander telefoonnummer. Spreekt de beller een voicemail in, dan wordt deze ontvangen als e-mail.

Met een smartphone ook uitbellen met een vaste nummer? Kies dan voor de optie FlexTravel.

FlexZZP is voor iedere zakelijke professional die veel onderweg is en toch flexibel bereikbaar wil zijn voor zijn klanten op een vast telefoonnummer. Meer weten over deze dienst? Klik hier: FlexZZP.

kijk  op https://www.gntel.nl/vastnummer/ voor meer informatie of neem contact met ons op!

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken