Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Toename van aantal landelijke VoIP-aansluitingen 2014

Toename van aantal landelijke VoIP-aansluitingen 2014: Draads BV

Door de toename van het aantal landelijke VoIP-aansluitingen in 2014 heeft Draads BV, het zoveelste hosted VoIP telefonie project met succes kunnen afronden. o.a. Verscheidene scholen gemeenschappen, gemeentelijke instellingen en aantal midden en grote bedrijven in de regio Montfoort, Amsterdam, Zaanstreek en Utrecht.
Draads ziet een duidelijke stijging van de klanten en omzet, van bedrijven die overstappen van vaste traditionele telefonie naar het gnTel (VoIP provider).
Deze overstap levert de bedrijven een interessante financiële besparing op, maar ook de functionaliteiten zijn zeer uitgebreid. Kijk op www.gntel.nl of www.draads.nl

Logologo

Bijlagen

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken