Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Draads BV steunt Orange Babies!

Draads BV en Xeptor doneert met enige regelmaat, laptops aan Orange Babies.

Draads BV steunt Orange Babies!

Draads BV doneert met enige regelmaat  ( met medewerking van leverancier Xeptor) laptops aan Orange Babies . Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby`s in Afrika helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben.

De laptops zijn een zeer welkome aanvulling voor de vrijwilligers met het oog op voorlichting maar ook voor de educatie van de kinderen.

U kunt Orange Babies ook steunen. In de maand mei hebben ze bijvoorbeeld de actie: Dinner of hope 2014.

Voor meer informatie bezoek de website van www.orangebabies.nl

orange

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken