Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Draads: technisch ontzorgen, ook tijdens de Coronacrisis…

Thuis werken. Hoe doe je dat? Draads helpt u hier graag bij.

Om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen wordt iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk thuis te werken. Hoe doe je dat? Draads helpt u hier graag bij.

Wij hebben onze helpdeskcapaciteit vergroot, zodat we u kunnen helpen om zelf ook de juiste maatregelen te kunnen nemen. Draads kan bijvoorbeeld assisteren bij het opzetten van thuiswerkplekken. Denk hierbij aan toegang tot email, gedeelde documenten, bediening van de werkplek op afstand of telefonie-oplossingen. Ook kunnen we assisteren bij het opzetten van online vergaderingen. Hiervoor hebben we verschillende oplossingen beschikbaar die we eenvoudig op afstand in kunnen zetten.

Verder zijn we terughoudend in het bezoeken van onze klanten. Aangezien onze beheerders normaal op verschillende locaties werken, zou dat een gevaar van verspreiding kunnen geven. Daarom werken we vooral voor u op afstand. Alle systemen die we in beheer hebben, kunnen we ook op afstand beheren, zoals we ook vaak doen onder andere omstandigheden. Uiteraard kunnen we als het echt nodig is ook werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren.

Er is altijd iemand aanwezig bij ons op kantoor. Daarnaast hebben onze medewerkers thuis ook een eigen werkplek ingericht waar zij al onze helpdeskfuncties kunnen uitvoeren. Door deze drukte kan het zijn dat u iets langer moet wachten dan u gewend bent.

Bij een geplande afspraak nemen wij contact met u op om samen te kijken welke digitale mogelijkheden er zijn om de afspraak alsnog door te laten gaan, zodat uw bedrijfsprocessen kunnen doorlopen.

Wij letten goed op de hygiëne, wassen regelmatig onze handen en houden gepaste afstand. Wij groeten niet meer met een hand en vragen u ook om gepaste afstand te houden. Medewerkers met verkoudheidsklachten werken niet op kantoor.

Heeft u verkoudheidsklachten, hoest, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar ons kantoor maar bel ons om te overleggen wat het beste alternatief is.

Wij zijn dus gewoon open en bereikbaar ook via e-mail en ons telefoonnummer 0348-469410. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken