Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

40% aansluitingen voor glasvezel in Montfoort nog niet gehaald!

Helaas is op de deadline van 1 december niet de benodigde 40% inschrijvingen voor glasvezel gehaald.

De 40% is voor de deadline van 1 december (nog) niet gehaald. Hierdoor is het niet mogelijk om de aanleg door te laten gaan. E-Fiber, de partij verantwoordelijk voor het aanleggen van de glasvezels, geeft aan dat het niet helemaal van de baan is, de deur staat nog op een kier. E-Fiber zal in januari 2018 de campagne verder oppakken. Wij adviseren om te blijven inschrijven zodat we de 40% alsnog gaan halen! 

Het is juist nu belangrijk dat u een abonnement afsluit bij ons op kantoor of HIER 

Internet vandaag is best goed, maar het internet van de toekomst is beter! 


Trined

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken