Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Draads BV wint ICTWaarborg Award

Draads BV wint ICTWaarborg Award voor ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2014’ in Utrecht

Montfoort, 7 maart 2014 - Geheel in stijl reikte brancheorganisatie ICTWaarborg afgelopen donderdag voor de tiende keer de ICTWaarborg Awards uit. In de vakgroep ‘Zakelijke dienstverlener’ heeft Draads BV de Award voor ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2014’ provincie Utrecht.

De ICTWaarborg Awards werden donderdagavond 6 maart in Kasteel De Schaffelaar in Barneveld georganiseerd. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen onder begeleiding van een muzikaal optreden van Jennifer Ewbank.

Het Montfoortse ICT bedrijf Draads door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, een mooie prestatie dus. ‘’Op deze Award zijn we dan ook erg trots’’, aldus Marcel Scholtens van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.’’

Zo biedt ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

Awards

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken