Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Sterke groei VoIP gebaseerde telefonie 2014

Draads profiteert van de sterke groei VoIP gebaseerde telefonie 2014.

Het zoveelste hosted VoIP telefonie project is met succes afgerond bij het IJzerhuis in Zaandam.
Draads ziet een stijging van de klanten en omzet, van klanten die overstappen van KPN naar het gnTel (VoIP provider), die blijkt ook uit de gegevens van 2013.

Uit het onderzoek blijkt dat alle cloud-diensten in Nederland in de komende drie jaar een sterke groei doormaken, omdat de technisch innoverende mkb'ers naast traditionele hosting-diensten ook meer andere cloud-applicaties zullen gaan gebruiken. De voorspelling is, dat de Nederlandse mkb-markt de komende drie jaar jaarlijks met 26 procent zal groeien tot een totaal van 780 miljoen euro in 2016. 

januari 2014

In het vierde kwartaal van 2013 is de markt voor vaste telefonie verder gegroeid met 0,3%, ondanks dalingen van ouderwetse ISDN- en WLR-telefonieaansluitingen. De reden dat het totale aantal aansluitingen toch steeg in het derde kwartaal is te danken aan een groei van 1,6% van VoIP gebaseerde telefonie. Specifieker gesproken groeide met name glasvezel-VoIP sterk, met een genoteerde groei van 9%, zo schrijft Telecompaper.

Op het gebied van omzet viel de markt in het tweede kwartaal echter wel terug. Met 338 miljoen euro daalde de omzet met 1,2% op jaarbasis. Gezien het aantal aansluitingen wel stijgt, lijkt het kostenvoordeel van VoIP telefonie zich dus op nationaal niveau door te zetten. Een positieve ontwikkeling voor het bedrijfsleven.

 

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken