Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Snel en betrouwbaar internet op IJsselveld Montfoort

Campagne van Draads en Ziggo voor snel internet op bedrijvenpark zorgt voor veel positieve reacties.

De afgelopen weken hebben verschillende ondernemers op bedrijvenpark IJsselveld Montfoort hun handtekening gezet onder de intentieverklaring van Ziggo. De campagne, gestart door Draads BV uit Montfoort, heeft als doel om gezamenlijk het bedrijvenpark te voorzien van een snelle en betrouwbare internetoplossing. Deze nieuwe internetlijn biedt veel mogelijkheden op het gebied van o.a. telefonie en dataverkeer.

De enthousiaste respons van ondernemers in Montfoort sterkt ons in de intentie om van dit project een enorm succes te maken. We zijn dan op zoek naar nog meer potentiele deelnemers. Meld je daarom snel aan via www.draads.nl en onderteken de intentieverklaring.


Ziggo

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken