Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Sneller internet bedrijvenpark IJsselveld

Samen voor snel en betrouwbaar internet bedrijvenpark IJsselveld in Montfoort

Veel ondernemers op het bedrijvenpark IJsselveld ervaren dat het internet te traag is. De huidige snelheid van de internetverbindingen is meestal niet sneller dan het traditionele ADSL. De behoefte aan sneller internet vraagt om een betere en stabielere oplossing. Draads BV gaat zich inzetten om de snelheid en kwaliteit van internet op ons bedrijvenpark naar een hoger niveau te krijgen. Door de behoefte in kaart te brengen creëren we een krachtig propositie naar internetleveranciers. Hierdoor is betaalbaar én snel internet binnen handbereik voor elke ondernemer.

Draads is partner van Ziggo zakelijk. Wij hebben Ziggo bereid gevonden te investeren in een nieuwe coaxverbinding op het industrieterrein. Deze nieuwe verbinding biedt toegang tot snel en betrouwbaar internet. De maandelijkse kosten voor deze verbindingen zijn beduidend lager dan glasvezel. Daarnaast zijn de eenmalige aansluitkosten door het gezamenlijke initiatief laag.

 

Download onze brochure

Sneller Internet Montfoort

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken