Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Draads wagenpark in het nieuw!

De Draads auto's zijn voorzien van de nieuwe huis stijl bestickering.

De Draads auto's zijn voorzien van de nieuwe huis stijl bestickering. Dit is gerealiseerd door Draads Media en Rutges Reclame en Design BV in Montfoort.


logo

 

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken