Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

Samen voor snel en betrouwbaar internet IJsselveld Montfoort

Draads BV gaat zich samen met Ziggo inzetten voor sneller internet op bedrijven terrein IJsselveld.

Draads is sinds enige jaren een gecertificeerd partner van Ziggo zakelijk. Zoals vele ondernemers ervaren, is de huidige internetsnelheid op IJsselveld meestal niet sneller dan het traditionele ADSL. De downloadsnelheden zijn in het hedendaagse digitale tijdperk ‘zeer matig’ te noemen. Draads BV wil zich samen met Ziggo inzetten, om de snelheid en kwaliteit van internet op een hoger niveau te krijgen.

Wij hebben Ziggo bereid gevonden te investeren in een nieuwe coax verbinding op het industrieterrein IJsselveld. Hierdoor krijgen wij de mogelijkheid tot snel en betrouwbaar internet + bellen af te nemen tegen zeer gunstige maandlasten. De abonnementsvormen zijn beduidend goedkoper dan glasvezel en de downloadsnelheid t.o.v. ADSL is vele malen hoger.  Draads & Ziggo, zullen de ondernemers in Montfoort op korte termijn informeren over de mogelijkheden.

 ziggodraads

Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen noemen we dat.

| archief bekijken