Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Glasvezel voor iedereen in heel Montfoort!

Dit is onze kans! Glasvezel in Montfoort en Linschoten. Maar daar moeten we wel met elkaar voor gaan!

Glasvezel in Montfoort en Linschoten begint bij 40%

UPDATE 01-02-2019: Geweldig nieuws! De 40% is niet gehaald maar e-fiber gaat toch glasvezel aanleggen in Montfoort en Linschoten.  - einde update

Om glasvezel in heel Montfoort en Linschoten op korte termijn mogelijk te maken, hebben we de deelname nodig van 40% van de huishoudens en bedrijven. Pas dan zal er gestart worden met graven en worden alle woningen en bedrijven voorzien van deze snelle glasvezelverbinding. Ook in de buitengebieden, dus de gehele gemeente! 

cable

Samenwerking met provider TriNed
In de gemeente Montfoort werkt Draads BV samen met de provider TriNed. Deze partij biedt vanaf € 56,00 incl. BTW per maand een volledig alles-in-een pakket met maar liefst 500Mbps supersnel internet, veel televisiezenders en voordelig bellen. Vanaf € 42,50 incl. BTW per maand is het mogelijk om alleen internet via glasvezel te bestellen. Voor ondernemers is er al 500Mbps internet beschikbaar vanaf € 55,- excl. BTW met een eigen vast IP adres.

Zodra er zo’n 2.440 abonnementen (= 40%) in Montfoort en Linschoten zijn afgesloten, gaat E-Fiber met het aanleggen van het netwerk aan de slag! De gehele gemeente Montfoort kan dan genieten van supersnel internet! Ook de bedrijventerreinen en buitengebieden.

Wil je ook supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel? Zorg er dan voor dat we de 40% halen en bestel vandaag nog je glasvezelpakket. Je krijgt dan een gratis aansluiting en je hoeft ook niet te betalen voor activering en installatie! Uiteraard gaat je abonnement pas in als de glasvezelkabel daadwerkelijk in de grond ligt en je de diensten kunt gebruiken.

Sluit HIER direct een abonnement af en ga voor glasvezel! Het formulier is voor consumenten en ondernemers.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag het formulier in te vullen en daarbij te adviseren wat bij u past. Kom dus gerust langs!

                                                               trined