Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Glasvezel voor iedereen in heel Montfoort!

Het gaat gebeuren! E-fiber gaat glasvezel aanleggen in heel Montfoort en Linschoten!

Glasvezel voor iedereen in Montfoort en Linschoten

UPDATE 01-02-2019: Geweldig nieuws! De 40% is niet gehaald maar e-fiber gaat toch glasvezel aanleggen in Montfoort en Linschoten. Alleen wanneer je voor de start van de aanleg inschrijft is de aanleg van glas tot in de woning/bedrijfspand gratis. - einde update

Planning aanleg glasvezel Montfoort & Linschoten bekend
De aanleg van het glasvezelnetwerk in zowel de dorpskernen als in de uitgestrekte buitengebieden is gestart. Belangrijk! E-Fiber legt alleen een kosteloze glasvezelaansluiting aan bij de adressen die voor de deadline een glasvezelabonnement hebben afgesloten.

Bekijk HIER in welk gebied jouw adres valt. Globaal ziet de planning er per gebied als volgt uit:

planning-efiber

cable

Samenwerking met provider TriNed
In de gemeente Montfoort werkt Draads BV samen met de provider TriNed. Deze partij biedt vanaf € 56,00 incl. BTW per maand een volledig alles-in-een pakket met maar liefst 500Mbps supersnel internet, veel televisiezenders en voordelig bellen. Vanaf € 42,50 incl. BTW per maand is het mogelijk om alleen internet via glasvezel te bestellen. Voor ondernemers is er al 500Mbps internet beschikbaar vanaf € 55,- excl. BTW met een eigen vast IP adres. De gehele gemeente Montfoort kan gaan genieten van supersnel internet! Ook de bedrijventerreinen en buitengebieden.

Wil je ook supersnel en betrouwbaar internet via glasvezel? Bestel dan vandaag nog je glasvezelpakket. Je krijgt dan een gratis aansluiting en je hoeft ook niet te betalen voor activering en installatie! Uiteraard gaat je abonnement pas in als de glasvezelkabel daadwerkelijk in de grond ligt en je de diensten kunt gebruiken. Zie de info over de uiterste inschrijfdata voor gratis aanleg!

Sluit HIER direct een abonnement af en ga voor glasvezel! Het formulier is voor consumenten en ondernemers.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij helpen u graag het formulier in te vullen en daarbij te adviseren wat bij u past. Kom dus gerust langs!

Kijk ook voor een vergelijk met de gevestigde providers over koper- en coaxkabel in Montfoort.

                                                               trined