Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Gratis Corona check voor horeca, kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures, manicures/nagelsalons & therapeuten.

GEZONDHEIDSCHECK.NU VOOR ONDERNEMERS: HANDIG, VERTROUWELIJK.. EN GRATIS!

Mag jouw onderneming ook weer open? Super! Je bent vast al van alles aan het regelen om aan de voorwaarden te voldoen: overal anderhalve meter afstand, hygiëneregels toepassen et cetera.

Een andere voorwaarde is dat je vooraf gezondheidsvragen moet stellen. Heeft jouw klant klachten, dan moet hij/zij later terugkomen.

Lastig! Moet je dan als restauranteigenaar bij de deur aan iedereen gaan vragen of ze last hebben van een loopneus of hoesten? Of bij de bioscoop met een temperatuurscan gaan staan?

GELUKKIG IS ER NU DE GEZONDHEIDSCHECK!

In de gezondheidscheck beantwoorden jouw klanten vooraf de gezondheidsvragen. Op hun eigen telefoon, dus privé. Jij krijgt hun antwoorden niet te zien. Ze laten jou alleen het resultaat zien: een groen scherm als ze geen klachten hebben. Als ze wel klachten hebben, krijgen ze een melding dat ze moeten overleggen met één van de medewerkers. Jullie kunnen dan samen beslissen om het bezoek of de behandeling uit te stellen tot later.

corona-check


DE GEZONDHEIDSCHECK LEVERT JOU VEEL VOORDELEN OP:

  • Je voldoet aan de voorwaarden
  • Je hoeft zelf geen ongemakkelijke vragen te stellen
  • Je klant doet het zelf dus dat scheelt jou en je medewerkers tijd
  • Bij de deur contactloos te openen op de eigen telefoon van de klant via QR-code
  • De gezondheidscheck is gratis

Probeer de Gezondheidscheck nu zelf: gezondheidscheck.nu

Wil je een gepersonaliseerde versie van de gezondheidscheck gaan gebruiken? Dat kan ook. We kunnen jouw logo toevoegen en de teksten helemaal aanpassen op jouw onderneming. Heb je nog meer wensen? Neem vooral contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

gezondheidscheck.nu is een concept van Draads B.V. & DM Interactive