Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Jarenlange ervaring op diverse kennisgebieden in de ICT hebben gezorgd voor een uitgebreid pakket aan diensten.

Snel, flexibel en betrokken, Draads BV verzorgt een breed spectrum aan diensten. Jarenlange ervaring op diverse kennisgebieden in de ICT hebben gezorgd voor een uitgebreid pakket aan diensten. Onze dienstverlening kenmerkt zich als snel, flexibel en betrokken handelen richting onze klanten. Wij hechten dan ook veel waarde aan uw wensen, manier van werken en voorkeur voor dienstverlening. Dankzij het uitvoeren van zowel grote als kleine projecten met vrijwel alle ICT producten en diensten zijn wij in staat ons te onderscheiden in de markt.

Ons dienstenpakket bestaat uit de volgende onderdelen
:

Online Back-up
Bedrijfsinformatie op gezette tijden en via een beveiligde verbinding kopiëren via het internet naar een locatie op onze server. Dit om risico’s als gegevensverlies door brand en/of calamiteiten af te dekken.

Onderhoudscontracten
Op basis van een met u samengesteld onderhoudscontract controleren, updaten, onderhouden en eventueel vervangen wij uw ICT. Dit om storingen te voorkomen en kosten te besparen.

Systeembeheer
De complexe taak van het beheren van uw netwerk uit handen nemen. Dit zodat u zich beter kan richten op de bedrijfsvoering en geen omkijken meer heeft naar de automatisering.

Cloud computing
Cloud technologie is het beste te omschrijven als meer doen met minder middelen. Dit houdt in dat bronnen efficiënter worden gebruikt, documenten en informatie gemakkelijker zijn uit te wisselen en kosten voor beheer en onderhoud aanzienlijk lager zijn. De combinatie met betrouwbaarheid en veiligheid maakt Cloud computing tot het IT product van de toekomst.

 

Google Apps
Heeft als doel het beschikbaar maken van anders zo dure IT oplossingen aan elke grootte en type organisatie. Dit resulteert in een betrouwbaar systeem dat een aanzienlijk deel van de IT kosten bespaart. 

Office 365
Maakt gebruik van de Cloud technologie voor ICT diensten als e-mail etc. Is geschikt als professionele bedrijfsoftware voor kleine bedrijven en kan kosten besparen bij grote bedrijven

Develop Ineo printing solutions:
Develop heeft een compleet assortiment aan software oplossingen die de printer/copiers complementeren. De verschillende oplossingen zorgen voor bijvoorbeeld documentmanagement, waarbij de multifunctional geïntegreerd wordt in uw bedrijfsapplicaties als een ERP of digitaal archief. Andere oplossingen versnellen het printproces of verminderen de administratieve lasten van de multifunctionals.

Hosted Telefonie oplossingen:
Draads biedt u als ondernemer een betere bereikbaarheid, kostenbesparing en oneindig veel flexibiliteit op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Overstappen is eenvoudig en u behoudt altijd uw telefoonnummer. Laat u verrassen door de mogelijkheden!
Bellen gaat vanaf vandaag over het Internet, ondersteund door de allerbeste VoiP-technologie. Maak kennis met 'hosted' telefonie. Draads BV helpt u daarbij!