Draads support!

Teamviewer: Klik hier

Tel: +31 (0) 348 46 94 10 kies 4

Bij Draads BV kunt u ook terecht voor alles op het gebied van internetverbindingen

De klein- en grootzakelijke markt maken bij onze partners gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied - met sterke regionale bases - strekt zich uit over heel Nederland.

Draads Media is het onderdeel binnen Draads BV, dat verantwoordelijk is voor ontwerp en deskundig advies in professionele website oplossingen.

Met onze internet diensten bieden wij snelle en efficiënte communicatie-diensten aan bedrijven en instellingen. Met onze partners kiest u voor een internet- en telecomleveranciers die betrouwbaarheid en service centraal stelt. Aspecten als beschikbaarheid leggen wij bovendien in een Service Level Agreement vast, zodat u verzekerd bent van een uitstekende dienstverlening. Maar bovenal leveren onze diensten aanzienlijke kostenbesparingen op.

Technologie en Internet is bedoeld om het leven comfortabeler te maken. Dat begint bij veiligheid en stabiliteit. Draads BV investeert daar samen met haar partners voortdurend in. Wij adviseren u over veilig gebruik van het internet. Ook dragen wij actief bij aan het bestrijden van spam en internetcriminaliteit. Draads biedt gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites.